Înregistrare | Autentificare | Parola  
 
21 Oct 2018 - 11:34
  Inscriere
Momentan nu ești logat, dar totuși te poți abona la newsletter. 
  Languages
Limba preferată:

EnglezăRomână
 
Înregistrare/Acces utilizatori

Alegeți o opțiune de mai jos:

Autentificare (login)

Înregistrarea este dezactivată de către administrator.
_REASONS
    Sorry, registration is disabled at this time.

Regenerează parola.

Compania  FOQUS ACCOUNTING SRL are ca obiect de activitate serviciile de contabilitate, expertiza contabila, reprezentare fiscala, audit financiar si consultanta de management. Societatea este membra a Corpului Expertilor Contabili si a contabililor autorizati din Romania (CECCAR), si a Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR).
 
Misiunea companiei este sa lucreze cu clientii sai intr-un mediu bazat pe respect si incredere si sa furnizeze clientilor cea mai buna informatie financiar - contabila si de afaceri de care au nevoie pentru a atinge succesul.
 
Compania poarta o grija permanenta pentru satisfacerea cerintelor clientilor si pentru adaugarea de valoare afacerilor lor. Intelegem ca succesul nostru depinde de prestarea de servicii de inalta calitate clientilor nostri. Impreuna cu clientii nostri putem implementa solutii pentru imbunatatirea performantei lor, reducerea costurilor si cresterea eficientei afacerilor lor.
 
Societatea este administrata si condusa de catre Mihaela Ioana NICULESCU, expert contabil membru CECCAR ROMANIA, membru ACCA (Association of Chartered and Certified Accountants) si auditor financiar membru CAFR. Ea este, de asemenea, si membru al comitetului de lucru ACCA in Romania.  


| | Hits: 180802 |

Copyright 2005 - 2007 FA FOQUS ACCOUNTING - Consultanta Contabila
www.foqusaccounting.ro